CURRÍCULUM

Eva Cunill s'ha fusionat amb la creació per tal de mostrar un univers fresc, espontani, ple de vida, de ritme, de moviment i força.  El que l’interessa és mostrar de forma visual allò que habitualment és sols percepció, vibració, emoció i que mai es veu.  Introspecta fins a l’essència quasi imperceptible i impalpable, ho minimitza i mostra la seva síntesi.

Eva Cunill, neix a Manlleu (Barcelona). És galerista y consultora d'art. Dirigeix Abartium galeria & estudi i el Circuit Artístic Gestora Cultural, on coordina el comisariat de col.leccions d'art, projectes d'interiorisme i organitza Mostres Internacionals d'Art Contemporàni en col.laboració amb Fundacions, Museus i Diputacions a més d'empreses privades.

S'ha format a la UB, a l'EART i l'AT actual ILERNA. Ha estat Directora d’Estudis i professora d’Informàtica Aplicada, Ofimàtica i de Disseny a més de crear la imatge corporativa d’empreses i campanyes publicitàries. La seva obra està present a museus i col·leccions privades d’Holanda, França i Espanya.
.