PINTURES

          Les obres pictóriques estàn estructurades en quatre sèries, dues ja estan  finalitzades i les altres segueixen el seu procés evolutiu. Sèrie Concepte: on les obres són el fruït de moments puntuals, de situacions inquietants, però encara que habitualment són temporals, deixen la seva empremta. Aquesta sèrie segueix evolucionant. 
Prémer aquí per visualitzar-les.

           


Sèrie Blues: consta de dotze peces creades pel 2ón Festival de Blues del Casino de Vic, convidada pels organtzadors. Les obres s'inspiren en el blues: història, estructura bàsica, sonoritat de la veu, ritme i vibracions dels instruments. Sèrie finalitzada. Prémer aquí per visualitzar-les. 

Sèrie Escriptures: on l’escriptura i la pintura es fusionen per crear un seguit d’obres que desitgen expressar: estructures, emocions, sentiments, crits, embarbussaments, entre d’altres, on la gestualitat, el gruix i el contrast, lluiten per manifestar totes aquestes sensacions i gesticulacions internes. Aquesta sèrie està finalitzada. 
Prémer aquí per visualitzar-les.

Sèrie Les Ciutats Invisibles: on el llibre del mateix nom de l'escriptor italià Italo Calvino, es fon junt amb l'art multidisciplinar, amb el llibre de l'autora catalana Mercé Rodoreda "Viatjes i flors". És a partir d'aquesta fusió, on s'inicia la recerca que siguin les própies ciutats qui decideixin el que desitgen emanar i sota quina tècnica i suport volen ser expresades: pintura, fotografía, acció, instal.lació, dibuix, etc., subjugànt-se l'artista a aquesta premisa plantejada en aquest dilatat treball creatiu. Aquesta sèrie segueix evolucionant. Prémer aquí per visualitzar-les.